Teambuilding

Teambuilding med smartglasses
Er du klar til Industri 4.0 løsninger? Vi hjælper dig med at blive klar!

Virtuelle teknologibaserede teambuilding aktiviteter. Vi tilbyder teambuilding, hvor teknologien åbner op for nye muligheder. Teambuilding i færdige boks løsninger eller som skræddersyede arrangementer i særklasse for virksomheder - når som helst og hvor som helst. 
   

Er vi klar til Industri 4.0 løsninger?

Det spørgsmål er der mange, som i denne tid spørger sig selv om. Innomize Academy gør dig klar ved hjælp af teambuilding kurser, hvor brugen af forskellige applikationer sammen med smartglasses, giver dit team en større forståelse for teknologien, og for hvor den kan give værdi i jeres virksomhed.

Bliv klar via Teambuilding

Ved at kombinere moderne, teknologibaserede applikationer med teambuilding aktiviteter, får I en sjov og innovativ oplevelse samt en forståelse for, hvordan I nemmere kan komme til at arbejde sammen om at nå de fælles mål. 

Teambuilding, der giver fuld fordybelse, motivation, inklusion og forbedret læring

Vores teknologibaserede teambuilding aktiviteter motiverer deltagerne til at udnytte deres evner til at kommunikere, samarbejde og tænke kreativt for at løse problemet lige ved hånden.

Oplevelserne igennem disse innovative øvelser vil påvirke deres produktivitet positivt og styrke forbindelserne inden for arbejdsmiljøet – samtidig med at de vil få indblik og øvelse i, hvordan man med fordel kan anvende smartglasses i det daglige arbejde.

En ny måde at komme i gang på

Vi tager afsæt i din virksomhed, hvor vi bringer teknologien ind på områder, som du ikke har set før.

Vi bringer idéer på bordet – som du nok ikke selv har tænkt på, og du får samtidig viden om arbejdsprocesser, der kan effektiviseres og forbedres.

Brug af teknologi til at opbygge et stærkere virtuelt fællesskab

Hos Innomize tilpasser vi udfordringerne så hurtigt som muligt. Vores konsulenter er blevet uddannet i, hvordan de administrerer virtuelle teams.

Teknologi spiller en afgørende rolle for at holde os alle forbundet, lige fra videomøder med kolleger til at forbinde mennesker for nemt og hurtigt at kunne kommunikere optimalt.

En bedre kommunikation

Vi skaber en gennemsigtig kommunikation på tværs af din organisation og for dig, der gerne vil gå skridtet videre, så kan vi også inddrage dine kunder.

Smartglasses & Teambuilding

Smartglasses teambuilding er en engagerende metode, som er understøttet af en række cloudbaserede løsninger, der i sidste ende skaber en interaktiv forståelse for den sidste nye teknologi.

Korte og præcise teambuildings kurser – med fokus på din virksomheds arbejdsopgaver, giver dig en hurtig og effektiv forståelse for at rulle Industri 4.0 løsninger ud på en smart måde.

Teknologien er et stærkt redskab

Hos Innomize Academy mener vi at brug af teknologi til at opbygge et stærkt virtuelt redskab er afgørende for at løse udfordringer med kommunikation, optimal kundeservice og produktivitet på både kort og lang sigt.

Kig ikke på hele din organisation – kig på dine funktioner!

Hvorfor denne tilgang? Forstil dig, hvis din virksomhed skal have et økonomisystem, og du vil involvere hele din organisation i hele processen – så kommer du aldrig i mål!

Ved at tage udgangspunkt i økonomiafdelingen, får du en langt hurtigere implementering og en målrettet tilgang til løsningen, og når først det er kørt i mål, så kommer de andre afdelinger automatisk med.

Start ét sted!

Kort fortalt: Hvor giver tingene hurtigt værdi at anvende – start der, gør dig nogle erfaringer og rul det derefter ud i små steps.

Og nogle af alle de fordele du vil opnå....

  • Opbyg og motivér dine teams
  • Samarbejd let med cloud baseret opgavestyring
  • Få feedback i realtid med optimale værktøjer
  • Gør dine opgaver nemme og effektive
  • Hent og del viden fra egne og eksterne eksperter
  • Fremskynd beslutninger på tværs af virksomheden
  • Udnyt avanceret operationel indsigt i hele organisationen.

Vil du videre?

Lad os hjælpe dit team med at blive klar til nye teknologiske arbejdsredskaber, der vil optimere jeres hverdag. 
Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om vores teknologi baserede teambuilding aktiviteter

preload spinner