Om Innomize Academy

Innomize Academy træningscenter

Vi tror på at dele værdifuld viden, og ved at arbejde sammen med vores kunder og distributører, kan vi arbejde hen imod en succesfuld løsning til vores kunder. Innomize Academy tilbyder fysiske og online træningskurser, som kan afholdes i Innomize træningsfaciliteter eller på din egen lokation. 

Kurser med fordele

  • Kompetenceorienteret træning
  • Kontinuerlig læring
  • Proaktive træningsforløb
  • Blandet læring
  • Hands-on træning

Om

Vores træningseksperter er dedikerede til at lære vores kunder, partnere nye måder at udfører support, service og træning på fjernafstand. Ved at dele vores viden kan vi hjælpe dem med at nå deres personlige ambitioner og dermed virksomhedens mål. 

Kurser

Vi tilbyder omfattende undervisningssessioner, der varierer fra flere introduktionskurser, avanceret smartglasses uddannelse og praktisk kundeservice produkttræning. Med en hands-on og proaktiv tilgang, f.eks. praktiske opgaver, der understøtter teorien, giver vi dig viden, der fører til ny indsigt og brugbare færdigheder.

Vores ekspertise

Kundetilfredshed, innovation og kvalitet af produkter og service – med vores brede viden indenfor udførsel af service, support, træning som styrker din produktion, fieldservice og After Sales forretning, optimerer og automatiserer du dine processer.

Innomize Academy er en del af Innomize Aps – vi tilbyder ikke bare smartglasses eller software, vi tilbyder viden i form af kurser, onboarding, teambuilding og workshops.